Retour Voorwaarden:

U hebt 14 dagen om te beslissen of het artikel geschikt voor u is.

Als u niet tevreden bent met een artikel, kunt u dit binnen de retourperiode van 14 dagen retourneren.

Bybjor zal elk item binnen 10 werkdagen terugbetalen, op voorwaarde dat het artikel niet beschadigd, vervuild of gewijzigd is en dat alle labels/verpakkingen zijn bijgevoegd. Het ongebruikte artikel moet worden geretourneerd in de originele verpakking voor terugbetaling.

In het belang van hygiëne bieden wij geen uitwisseling op oorbellen en doorboorde sieraden. Je kunt de aankoop retourneren door ze terug te sturen naar onderstaand adres.

Als de sieraden worden gebruikt, versleten, beschadigd, incompleet of niet teruggestuurd in de originele verpakking, is Bybjor niet verplicht om het artikel terug te nemen.

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. De kosten voor een standaardpakket bij PostNL vanuit Nederland liggen tussen de € 3,95 en ca. € 6,95. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Bybjor niet aansprakelijk is voor zoekgeraakte retour gestuurde artikelen.

Let op: Bewaar je verzendbewijs goed tot dat de geretourneerde items correct zijn verwerkt en en terugbetaling van jouw retour items zijn afgehandeld.

Adres voor Retourneren:

Bybjor, t.a.v. Bjørke Slaghek, Goudenregenstraat 32, 1402EX Bussum, Nederland.

Tel: 06-15683226

Email: info@bybjor.com

 

© 2007 - 2024 Bybjor | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore